Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Mustikka metsä- 300g132kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Hermesetas -neste10g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu50g30kcal0.5g2.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g3576kcal159.4g587.4g50g45.4g
Valittu annoskoko1568g1788kcal79.7g293.7g25g22.7g
Annoskoko puolitettuna784g894kcal39.9g146.9g12.5g11.4g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370321