Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g400g680kcal80g0g40g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g500g400kcal7.5g33.5g25g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g28g108kcal6.7g0g9.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g132g360kcal26.4g1.3g29g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)90g648kcal0g0g72g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g300g1026kcal20.7g234g1.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4674g6669kcal305.2g553.8g358.2g19.8g
Valittu annoskoko2337g3335kcal152.6g276.9g179.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna1168g1667kcal76.3g138.5g89.6g5g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924