Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1203g2021kcal240.6g0g120.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%301g361kcal8.7g13.5g30.1g0g
Korppujauho (Pirkka)150g538kcal21.1g105.3g3.3g7.5g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl181g236kcal23.5g0.9g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g7302kcal599.6g282.8g424.4g30.4g
Valittu annoskoko2328g3651kcal299.8g141.4g212.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna1164g1826kcal149.9g70.7g106.1g7.6g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949