Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1404g2358kcal280.7g0g140.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%351g421kcal10.2g15.8g35.1g0g
Korppujauho (Pirkka)176g628kcal24.6g122.8g3.9g8.8g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.3g1.1g8.9g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl211g276kcal27.4g1.1g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g8519kcal699.4g330g495.4g35.4g
Valittu annoskoko2716g4260kcal349.7g165g247.7g17.7g
Annoskoko puolitettuna1358g2130kcal174.9g82.5g123.9g8.9g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949