Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka150g253kcal30.1g0g15g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%38g45kcal1.1g1.7g3.8g0g
Korppujauho (Pirkka)19g67kcal2.6g13.2g0.4g0.9g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl23g30kcal2.9g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g913kcal74.8g35.4g53g3.8g
Valittu annoskoko291g456kcal37.4g17.7g26.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna146g228kcal18.7g8.9g13.3g1g
Arvot/100g100g157kcal12.8g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949