Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1604g2695kcal320.8g0g160.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%401g481kcal11.6g18g40.1g0g
Korppujauho (Pirkka)201g718kcal28.1g140.4g4.4g10g
Sipuli (kuorittu)602g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Rypsiöljy 56g497kcal0g0g56.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl241g315kcal31.3g1.2g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g9736kcal799.2g377g565.8g40.4g
Valittu annoskoko3104g4868kcal399.6g188.5g282.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna1552g2434kcal199.8g94.3g141.5g10.1g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949