Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1805g3032kcal360.9g0g180.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%451g541kcal13.1g20.3g45.1g0g
Korppujauho (Pirkka)226g808kcal31.6g157.9g5g11.3g
Sipuli (kuorittu)677g183kcal8.8g32.5g1.4g11.5g
Rypsiöljy 63g559kcal0g0g63.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl271g355kcal35.2g1.4g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g10953kcal899.2g424.2g637g45.6g
Valittu annoskoko3492g5477kcal449.6g212.1g318.5g22.8g
Annoskoko puolitettuna1746g2738kcal224.8g106.1g159.3g11.4g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949