Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2807g4716kcal561.4g0g280.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%702g842kcal20.4g31.6g70.2g0g
Korppujauho (Pirkka)351g1256kcal49.1g245.6g7.7g17.5g
Sipuli (kuorittu)1053g284kcal13.7g50.5g2.1g17.9g
Rypsiöljy 98g869kcal0g0g98.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl421g552kcal54.7g2.1g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g17039kcal1398.6g659.6g990.4g70.8g
Valittu annoskoko5432g8519kcal699.3g329.8g495.2g35.4g
Annoskoko puolitettuna2716g4260kcal349.7g164.9g247.6g17.7g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949