Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3208g5390kcal641.7g0g320.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%802g963kcal23.3g36.1g80.2g0g
Korppujauho (Pirkka)401g1436kcal56.1g280.7g8.8g20.1g
Sipuli (kuorittu)1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.5g
Rypsiöljy 112g993kcal0g0g112.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl481g630kcal62.6g2.4g41.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g19473kcal1598.6g753.8g1131.8g81.2g
Valittu annoskoko6208g9736kcal799.3g376.9g565.9g40.6g
Annoskoko puolitettuna3104g4868kcal399.7g188.5g283g20.3g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949