Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka351g590kcal70.2g0g35.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%88g105kcal2.5g3.9g8.8g0g
Korppujauho (Pirkka)44g157kcal6.1g30.7g1g2.2g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Rypsiöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl53g69kcal6.8g0.3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g2130kcal174.6g82.4g124g8.8g
Valittu annoskoko679g1065kcal87.3g41.2g62g4.4g
Annoskoko puolitettuna340g533kcal43.7g20.6g31g2.2g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949