Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3609g6064kcal721.9g0g360.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%902g1083kcal26.2g40.6g90.2g0g
Korppujauho (Pirkka)451g1615kcal63.2g315.8g9.9g22.6g
Sipuli (kuorittu)1354g365kcal17.6g65g2.7g23g
Rypsiöljy 126g1117kcal0g0g126.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl541g709kcal70.4g2.7g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g21907kcal1798.6g848.2g1273.2g91.2g
Valittu annoskoko6984g10953kcal899.3g424.1g636.6g45.6g
Annoskoko puolitettuna3492g5477kcal449.7g212.1g318.3g22.8g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949