Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka50g84kcal10g0g5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Korppujauho (Pirkka)6.3g22kcal0.9g4.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.5g10kcal1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g304kcal25g11.8g17.6g1.2g
Valittu annoskoko97g152kcal12.5g5.9g8.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g76kcal6.3g3g4.4g0.3g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949