Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Puuroriisi25g88kcal1.5g19g0.4g0.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Siirappi 2.5g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g425kcal27.4g52g10.4g6.8g
Valittu annoskoko225g213kcal13.7g26g5.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna113g106kcal6.9g13g2.6g1.7g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.6g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038