Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g251g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Puuroriisi50g175kcal3g38.1g0.9g1.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g139kcal19g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.8g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g849kcal54.6g103.8g21.2g14g
Valittu annoskoko450g425kcal27.3g51.9g10.6g7g
Annoskoko puolitettuna225g212kcal13.7g26g5.3g3.5g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038