Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Puuroriisi100g350kcal6g76g1.7g2.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g200g278kcal38g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.5g15kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1796g1695kcal109g207.2g41.8g27.6g
Valittu annoskoko898g848kcal54.5g103.6g20.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna449g424kcal27.3g51.8g10.5g6.9g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038