Kevyt makaronilaatikko (10% nauta, 0% maito, ei juustoa)

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta.

Kuori ja hienonna iso sipuli.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, lisää sipuli ja kuullota.

Mausta seos 1/2 tl suolaa, ripauksella valkopippuria ja 1tl paprikajauhetta.

Kaada uunivuoan pohjalle puolet makaroneista, väliin jauhelihaseos, päälle loput makaronit.

Sekoita 3 kananmunaa ja 7 dl maitoa, lisää seokseen 1 tl suolaa ja 1 rkl kuivattua lipstikkaa (ei löytynyt ruoka-ainehausta).

Kaada neste vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa tunti.

Tarjoa ketsupin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn Paras (keittämätön)721g2523kcal95.1g495.2g15.1g23.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha721g1197kcal137g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kananmuna kuorineen punnittu333g420kcal36.7g1g30g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1261g336kcal41.6g39.1g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.6g12kcal0.5g0.7g0.5g1.3g
Valkopippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g9105kcal628g1095.2g236.4g57.4g
Valittu annoskoko3276g4553kcal314g547.6g118.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna1638g2276kcal157g273.8g59.1g14.4g
Arvot/100g100g139kcal9.6g16.7g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371239