Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g537g886kcal107.4g0g53.7g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)250g875kcal40g159.9g6.5g15g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g212g234kcal17g29.7g2.1g17g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g162g406kcal30.9g0g35.7g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4390g5584kcal411.8g470.6g228.4g82g
Valittu annoskoko2195g2792kcal205.9g235.3g114.2g41g
Annoskoko puolitettuna1098g1396kcal103g117.7g57.1g20.5g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485