Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1049g189kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g645g1064kcal128.9g0g64.5g0g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.6g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)300g1049kcal48g191.9g7.8g18g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g255g280kcal20.4g35.7g2.5g20.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g195g487kcal37g0.1g42.9g0g
Korppujauho 23g82kcal2.4g16.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5268g6701kcal493.8g564.8g274.2g98.4g
Valittu annoskoko2634g3351kcal246.9g282.4g137.1g49.2g
Annoskoko puolitettuna1317g1675kcal123.5g141.2g68.6g24.6g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485