Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1574g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g967g1596kcal193.4g0g96.7g0g
Voi 27g196kcal0.3g0.1g21.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)450g1574kcal72g287.8g11.7g27g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g382g421kcal30.6g53.5g3.8g30.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g292g731kcal55.5g0.1g64.3g0g
Korppujauho 34g124kcal3.5g25.3g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7902g10052kcal740.6g847g411.2g147.6g
Valittu annoskoko3951g5026kcal370.3g423.5g205.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna1976g2513kcal185.2g211.8g102.8g36.9g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485