Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g215g355kcal43g0g21.5g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)100g350kcal16g64g2.6g6g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g85g94kcal6.8g11.9g0.8g6.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g65g163kcal12.4g0g14.3g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g2235kcal165g188.4g91.6g33g
Valittu annoskoko879g1118kcal82.5g94.2g45.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna439g559kcal41.3g47.1g22.9g8.3g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485