Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 400g510kcal86.2g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g20g18kcal0.6g0.7g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1384kcal184.4g67g40.2g6.4g
Valittu annoskoko760g692kcal92.2g33.5g20.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna380g346kcal46.1g16.8g10.1g1.6g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202