Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g23g11kcal0g2.8g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Basilika, tuore 70g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2.1g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g420g786kcal10.9g4.6g81.6g10.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g70g272kcal23.1g0g19.9g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g18g141kcal0g0g16.1g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g456g433kcal13.7g89.3g1.4g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g3383kcal103.8g205g239.4g32.4g
Valittu annoskoko1099g1692kcal51.9g102.5g119.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna550g846kcal26g51.3g59.9g8.1g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292