Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g27g13kcal0g3.2g0g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g481g899kcal12.5g5.3g93.2g11.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g311kcal26.4g0g22.7g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g20g161kcal0g0g18.4g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g521g495kcal15.6g102g1.6g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2512g3867kcal118.4g234.4g273.2g36.8g
Valittu annoskoko1256g1934kcal59.2g117.2g136.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna628g967kcal29.6g58.6g68.3g9.2g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292