Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g30g14kcal0g3.6g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Basilika, tuore 90g24kcal2.8g1g0.7g1.4g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g541g1011kcal14.1g5.9g104.9g13g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g90g350kcal29.7g0g25.6g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g23g182kcal0g0g20.7g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g586g556kcal17.6g114.8g1.8g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g4350kcal133.4g263.8g307.6g41.6g
Valittu annoskoko1413g2175kcal66.7g131.9g153.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna707g1088kcal33.4g66g76.9g10.4g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292