Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g33g16kcal0g4g0g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Basilika, tuore 100g27kcal3.1g1.1g0.8g1.6g
Chili paprika punainen33g13kcal0.7g3g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g601g1123kcal15.6g6.6g116.5g14.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g25g202kcal0g0g23g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g651g618kcal19.5g127.5g2g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g4834kcal148g293.2g341.8g46.2g
Valittu annoskoko1570g2417kcal74g146.6g170.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna785g1208kcal37g73.3g85.5g11.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292