Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g40g19kcal0g4.8g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Basilika, tuore 120g33kcal3.7g1.3g1g1.9g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g720g1346kcal18.7g7.9g139.7g17.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g120g466kcal39.6g0g34.1g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g30g242kcal0g0g27.6g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g780g741kcal23.4g152.9g2.3g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3764g5794kcal177.4g351.4g409.8g55.4g
Valittu annoskoko1882g2897kcal88.7g175.7g204.9g27.7g
Annoskoko puolitettuna941g1449kcal44.4g87.9g102.5g13.9g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292