Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g47g22kcal0g5.6g0g0g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Basilika, tuore 140g38kcal4.4g1.5g1.1g2.2g
Chili paprika punainen47g19kcal0.9g4.2g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g841g1573kcal21.9g9.2g163.1g20.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g140g544kcal46.2g0g39.8g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g35g282kcal0g0g32.2g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g911g865kcal27.3g178.5g2.7g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4396g6767kcal207.4g410.2g478.2g64.6g
Valittu annoskoko2198g3384kcal103.7g205.1g239.1g32.3g
Annoskoko puolitettuna1099g1692kcal51.9g102.6g119.6g16.2g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292