Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g5g2.4kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g90g168kcal2.3g1g17.5g2.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g58kcal5g0g4.3g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g3.8g30kcal0g0g3.5g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g98g93kcal2.9g19.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g724kcal22.2g44.2g51.4g7g
Valittu annoskoko235g362kcal11.1g22.1g25.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna118g181kcal5.6g11.1g12.9g1.8g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.4g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292