Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g53g26kcal0.1g6.4g0.1g0g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Basilika, tuore 160g43kcal5g1.7g1.3g2.6g
Chili paprika punainen53g21kcal1.1g4.8g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g961g1797kcal25g10.6g186.4g23.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g160g622kcal52.9g0g45.5g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g40g323kcal0g0g36.8g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g1041g989kcal31.2g204.1g3.1g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5024g7734kcal237.4g469.2g547g74g
Valittu annoskoko2512g3867kcal118.7g234.6g273.5g37g
Annoskoko puolitettuna1256g1934kcal59.4g117.3g136.8g18.5g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292