Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g60g29kcal0.1g7.2g0.1g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Basilika, tuore 180g49kcal5.6g1.9g1.4g2.9g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g1081g2022kcal28.1g11.9g209.7g25.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g180g699kcal59.5g0g51.2g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g45g363kcal0g0g41.4g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g1171g1113kcal35.1g229.6g3.5g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5652g8701kcal266.8g527.6g615.2g83g
Valittu annoskoko2826g4350kcal133.4g263.8g307.6g41.5g
Annoskoko puolitettuna1413g2175kcal66.7g131.9g153.8g20.8g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292