Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g67g32kcal0.1g8g0.1g0g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Basilika, tuore 200g54kcal6.2g2.1g1.6g3.2g
Chili paprika punainen67g27kcal1.3g6g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g1201g2246kcal31.2g13.2g233g28.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g777kcal66.1g0g56.9g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g50g403kcal0g0g46g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g1301g1236kcal39g255.1g3.9g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g9667kcal296.2g586.2g683.6g92.2g
Valittu annoskoko3140g4834kcal148.1g293.1g341.8g46.1g
Annoskoko puolitettuna1570g2417kcal74.1g146.6g170.9g23.1g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292