Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g80g38kcal0.1g9.6g0.1g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Basilika, tuore 240g65kcal7.5g2.5g1.9g3.8g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g1440g2693kcal37.4g15.8g279.4g34.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g240g931kcal79.2g0g68.2g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g60g484kcal0g0g55.2g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g1560g1482kcal46.8g305.8g4.7g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7528g11589kcal355.4g702.6g819.8g110.6g
Valittu annoskoko3764g5794kcal177.7g351.3g409.9g55.3g
Annoskoko puolitettuna1882g2897kcal88.9g175.7g205g27.7g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292