Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g93g45kcal0.1g11.2g0.1g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Basilika, tuore 280g76kcal8.7g3g2.2g4.5g
Chili paprika punainen93g37kcal1.9g8.4g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g1682g3145kcal43.7g18.5g326.3g40.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g280g1088kcal92.5g0g79.6g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g70g565kcal0g0g64.5g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g1822g1731kcal54.7g357.1g5.5g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g13534kcal415g820.8g957.2g129.4g
Valittu annoskoko4396g6767kcal207.5g410.4g478.6g64.7g
Annoskoko puolitettuna2198g3384kcal103.8g205.2g239.3g32.4g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292