Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g10g4.8kcal0g1.2g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g180g337kcal4.7g2g34.9g4.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g30g116kcal9.9g0g8.5g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g7.5g61kcal0g0g6.9g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g195g185kcal5.8g38.2g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana941g1449kcal44.2g87.8g102.2g13.8g
Valittu annoskoko471g724kcal22.1g43.9g51.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna235g362kcal11.1g22g25.6g3.5g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292