Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g107g51kcal0.1g12.8g0.1g0g
Valkosipuli 85g93kcal6.7g13.9g0.5g1.8g
Basilika, tuore 320g87kcal10g3.4g2.6g5.1g
Chili paprika punainen107g43kcal2.1g9.6g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g1922g3594kcal50g21.1g372.9g46.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g320g1243kcal105.7g0g91g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g80g646kcal0g0g73.7g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g2082g1978kcal62.5g408.1g6.2g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10048g15468kcal474.2g937.8g1094g147.6g
Valittu annoskoko5024g7734kcal237.1g468.9g547g73.8g
Annoskoko puolitettuna2512g3867kcal118.6g234.5g273.5g36.9g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292