Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g120g58kcal0.1g14.4g0.1g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Basilika, tuore 360g98kcal11.2g3.8g2.9g5.8g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g2162g4044kcal56.2g23.8g419.5g51.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g360g1398kcal118.9g0g102.3g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g90g726kcal0g0g82.9g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g2343g2225kcal70.3g459.1g7g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11304g17402kcal533.4g1055.2g1230.6g166.2g
Valittu annoskoko5652g8701kcal266.7g527.6g615.3g83.1g
Annoskoko puolitettuna2826g4351kcal133.4g263.8g307.7g41.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292