Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g13g6.4kcal0g1.6g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g240g449kcal6.2g2.6g46.6g5.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g155kcal13.2g0g11.4g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g10g81kcal0g0g9.2g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g260g247kcal7.8g51g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g1934kcal59g117g136.8g18.4g
Valittu annoskoko628g967kcal29.5g58.5g68.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna314g484kcal14.8g29.3g34.2g4.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292