Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g134g64kcal0.1g16g0.1g0g
Valkosipuli 107g116kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Basilika, tuore 400g109kcal12.5g4.2g3.2g6.4g
Chili paprika punainen134g53kcal2.7g12g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g2403g4493kcal62.5g26.4g466.1g57.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g400g1554kcal132.1g0g113.7g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g100g807kcal0g0g92.1g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g2603g2473kcal78.1g510.1g7.8g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g19335kcal592.8g1172.2g1367.2g184.6g
Valittu annoskoko6280g9668kcal296.4g586.1g683.6g92.3g
Annoskoko puolitettuna3140g4834kcal148.2g293.1g341.8g46.2g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292