Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g17g8kcal0g2g0g0g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Chili paprika punainen17g6.7kcal0.3g1.5g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g300g562kcal7.8g3.3g58.3g7.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g13g101kcal0g0g11.5g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g325g309kcal9.8g63.8g1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g2417kcal74.2g146.6g171g23.2g
Valittu annoskoko785g1209kcal37.1g73.3g85.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna393g604kcal18.6g36.7g42.8g5.8g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292