Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 827g149kcal4.6g20.7g3.3g5.8g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g5.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g150g420kcal28.5g0g34.5g1.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka200g50kcal1.8g9.2g0.8g3.8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g400g480kcal76g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3934g2511kcal235g123.8g118g33.2g
Valittu annoskoko1967g1255kcal117.5g61.9g59g16.6g
Annoskoko puolitettuna984g628kcal58.8g31g29.5g8.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417