Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta

Sipuli kuullotetaan, lisätään suikaloidut porkkanat, annetaan kypsyä noin 5 min. Lisätään tomaattimurska, mausteita, haudutetaan esim puoli tuntia, lisätään tonnikala ja herne-maissi-paprika, kuumennetaan kiehuvaksi ja sekoitetaan kypsän pastan kanssa.

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)140g56kcal1.5g10.1g0.7g2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä67g50kcal2.7g8.3g0.5g2.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vehnänalkiopasta plus (torino)400g1440kcal68g268g8.8g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g3269kcal154.2g605.2g20.8g44.8g
Valittu annoskoko907g1635kcal77.1g302.6g10.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna453g817kcal38.6g151.3g5.2g11.2g
Arvot/100g100g180kcal8.5g33.4g1.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37242