Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunamuussi (peruna, margariini, maito, sipuli)

Kuori ja pieni perunat.

Laita ne kiehuvaan veteen.

Silppua sipuli ja lisää joukkoon (voit lisätä sipulin myös vasta kun perunat ovat jo kypsiä ja vesi on poistettu jolloin ne jäävät raaoiksi mutta tuovat mukavaa makua).

Keitä perunat hyvin kypsiksi (kunnes ne hajoavat haarukalla kokeiltaessa).

Valuta pois vesi.

Lisää suola, margariini ja maito ja muusaa perunasurvimella tai sauvasekoittimella.

Margariiniksi ja maidoksi käyvät hyvin rasvattomat vaihtoehdot, niistäkin tulee mahtava maku.

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)6.7g46kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g522kcal12.8g91.6g10.6g6.6g
Valittu annoskoko390g261kcal6.4g45.8g5.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna195g131kcal3.2g22.9g2.7g1.7g
Arvot/100g100g67kcal1.6g11.7g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37256