Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 10g23kcal1.4g0.2g1.8g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Pinaatti 170g23kcal2.8g0.7g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g292kcal9.8g6g24.8g5.6g
Valittu annoskoko224g146kcal4.9g3g12.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna112g73kcal2.5g1.5g6.2g1.4g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790