Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 600g486kcal9.4g101g0.3g18g
Vesi1300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g10g12kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Vuohenjuusto Sainte Maure50g150kcal8.5g0g12.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)90g27kcal0.9g5.4g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4756g1970kcal43g233.6g85.8g44.4g
Valittu annoskoko2378g985kcal21.5g116.8g42.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna1189g493kcal10.8g58.4g21.5g11.1g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219