Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g400g660kcal80g0g40g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g300g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Margariini 80% keskiarvo20g142kcal0.1g0g16g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2105kcal178.4g30.8g145.2g13.2g
Valittu annoskoko870g1053kcal89.2g15.4g72.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna435g526kcal44.6g7.7g36.3g3.3g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461