Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g100g17kcal0.4g2.5g0.6g0g
Herkkusieni, paistettu 50g50kcal1.3g0.2g4.8g0.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal6g0g6.9g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Metvursti kestomakkara2.5g10kcal0.5g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g337kcal17g7g26.4g2g
Valittu annoskoko188g169kcal8.5g3.5g13.2g1g
Annoskoko puolitettuna94g84kcal4.3g1.8g6.6g0.5g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373562