Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g201g34kcal0.8g5g1.2g0g
Herkkusieni, paistettu 100g100kcal2.5g0.4g9.6g1.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g176kcal11.9g0g13.8g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Metvursti kestomakkara5g19kcal1g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g675kcal33.6g13.8g52.6g4g
Valittu annoskoko376g337kcal16.8g6.9g26.3g2g
Annoskoko puolitettuna188g169kcal8.4g3.5g13.2g1g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.8g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373562