1. Silppua sipuli, valkosipuli ja purjosipuli, kuullota niitä voissa kattilassa.
2. Revi lehtikaalin lehdet silpuksi (viipaloi osa varsistakin) ja lisää ne kattilaan sipulisilpun kanssa.
3. Pilko kesäkurpitsa ja lisää palaset kattilaan muiden kasvisten kaveriksi.
4. Kaada kattilaan n. litran verran vettä ja lisää sekaan kasvisliemikuutio.
Keitä niin kauan, kunnes kesäkurpitsa on pehmennyt ja lehtikaali on vaihtanut värinsä ruohonvihreästä kellertäväksi.
5. Soseuta keitto ja lisää kuohukerma sekä mausteita (itse käytin musta- ja valkopippurijauhetta sekä muskottia).
Anna kiehahtaa.
6. Thadaa! Keitto on valmis.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaaLurtsi90