Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa105g18kcal0.4g2.6g0.6g0.7g
Kanamuna kuoreton, annos 100g36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 24g75kcal2.5g14.2g0.5g1.3g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g68g165kcal11.5g2g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g800kcal39.4g40.2g53.4g5.8g
Valittu annoskoko288g400kcal19.7g20.1g26.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna144g200kcal9.9g10.1g13.4g1.5g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630