Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa140g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 32g101kcal3.4g19g0.7g1.8g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g90g220kcal15.3g2.7g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1066kcal52.8g53.6g71.2g8.4g
Valittu annoskoko384g533kcal26.4g26.8g35.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna192g267kcal13.2g13.4g17.8g2.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630